Solopreneurs

Du vil skabe en bragende succesfuld og profitabel blog. Rocke din del af internettet med din passion.

Og du har blogget i 1, 2, 3, 4 år, bruger uendeligt meget energi på din blog, gode billeder, kommentere/like hos andre, seo-optimering og sociale medier, men synes ikke rigtig at det rykker.

Du er overvældet, frustreret og kæmper med at finde tid nok til det hele. Bøvler med at holde motivation og perioder, hvor du er fuldstændig uinspireret. Tvivler konstant på dig selv, dit indhold og hvad det “næste skridt”, du burde tage, er.

Du føler dig bare, som endnu en i mængden. Skuler til andre bloggere og influencere, vil gerne have de samme resultater, men det føles som om, du ikke kan “knække koden”.

Det kan du.

Du kan også gøre det.

Det er tid til at stoppe med at “winge” den, håbe, gætte og krydse fingre.

Vi får strammet op på din blogging, så den performer.

Let’s do this!

 
louise nyny.jpg
 

Du har en passion, du har ambitioner, du er klar på at tage action og få succes med din blogging og online brand.

I hear you!

Lad os være ærlige:

Internettet er blevet et ret støjende, overfyldt sted. Det vælter ud med indhold, og der er mere konkurrence om opmærksomheden end nogensinde før.

Dine læsere er der, og vi labber indhold i os, men blogger du på den gamle måde, uden en konkret plan og strategi, så suser vi forbi.

Blogging burde være simpelt og lige til.

Well, det er det ikke mere her i 2019.

Tingene har ændret sig og de klassiske metoder til blogging virker ikke (medmindre du allerede er kendt, er en ud af hundrede tusinde, som har fået en overnight-succes eller allerede har millioner af besøgende og fans).

Vil du skabe en succesfuld blog (og ret gerne profitabel, også), så er du nødt til at tilpasse dig til nutiden.

Det er ikke længere nok at skrive en lang smøre om, hvordan din dag har været, at din kaffe egentligt var ret god og du også lige skal have støvsuget.

stil-326695-unsplash.jpg
aimen-ben-aissa-632812-unsplash.jpg

Betyder det, at blogging er død?

Nope!

Men en middelmådig online tilstedeværelse gør det ikke mere.

Ser du ikke resultater fra din blogging og dit brand, så vil flere blogindlæg, flottere webdesign, flere post på sociale medier, kommentarer hos andre, krydsning af fingre - flere timer med at bruge de samme gamle metoder, ikke være løsningen.

Er du klar på at skabe en blog, som trives succesfuldt på lang sigt og ikke suger al saft og kraft ud af dig undervejs, så er du nødt til at fokusere på at lægge et stærkt fundament, klar strategi og komplet system for din blogging.

Det er tid til at stoppe med at “winge” den, håbe på det bedste og starte med at få lagt en strategi og en plan for din blogging, så den performer.

Et solidt fundament og content-strategi er et must, når du vil drive din blog til succes, gøre den profitabel og skabe det liv, som du drømmer om fra den.

 
 

Ved at bruge et specifikke strategier og systemer i min blogging har jeg brugt min blog til at skabe en succesfuld og profitabel business og et arbejdsliv på mine vilkår.

Så mange prøver at tjene penge på blogging, men sidder fast i selve blogging- og brandingdelen. Sandheden; du kommer aldrig til at tjene rigtige penge (altså ikke bare de 5,85 kr. fra Adsense eller den pose mel, du har fået sponsoreret fra et pr-bureau), hvis du sidder fast i selve din blogging. Du kan ikke gøre noget med din blog, hvis du ikke har et solidt fundament, en klar strategi for din blogging og et gennemtænkt online koncept.

 
IMG_0880.jpg

Kunne det her være dig?

 • Du synes det er lidt uoverskueligt, hvordan du skal finde tid til det hele; blogging, administration, markedsføring, seo, sociale medier, når du også har et fuldtidsarbejde/studie og liv!

 • Du kommer til at bruge dagevis på et enkelt blogindlæg, udgiver efter at din indre perfektionist har pillet det fra hinanden 17 gange, og krydser nu bare fingre for, at nogle kommer forbi og læser blogindlægget efter al den tid, som du har brugt på det

 • Du føler, at du altid burde skulle gøre noget mere; kommentere, like, udvikle, skrive, optimere, fordi alle de andre bloggere gør det. Og du er nødt til at følge med

 • Du har svært ved at finde tiden til at udgive indhold og promovere det regelmæssigt

 • Du tvivler på dig selv, din blog, dit design og på om du overhovedet kan skabe relevante og interessante indlæg, som andre vil kunne lide

 • Du har svært ved at finde på gode ideer til blogindlæg - og sortere i dem

 • Du er frustreret over mangel på tid, læsere, kommentarer og anerkendelse, men ikke kan knække koden til, hvordan du fikser det.

 • Din læserskare ikke er engageret nok, men liker kun dine billeder på Instagram og Facebook og bruger ikke din blog og dit indhold aktivt.

 • Det er svært at få en dialogen op at køre med dine brugere

Det kan også være, at du:

 • Synes det er svært at holde ved, være motiveret og du oplever perioder, hvor du er fuldstændig uinspireret

 • Har masser af ideer til blogindlæg, men du har ikke regelmæssigt trykket “udgiv”, fordi du er i tvivl om det nu er godt nok, interessant nok, perfekt nok eller hvordan dine læsere, vil modtage det

 • Er usikker på, hvordan du skal tjene penge fra din blog - og om den er overhovedet er god nok til - Eller at Danmark er for “lille” og for præget af Jantelov, til at gøre din blog profitabel

 • Du udgiver, udgiver og udgiver blogindlæg, men du er bare ikke rigtig er blevet opdaget endnu. Eller du oplever, at dine tal står lidt i stampe

 • Føler, at du altid er bagefter, presset og er en “dårlig blogger”

 • Sammenligner dig med andre bloggere og føler ofte jalousi og at du ikke er “god nok”

 • Er overvældet med alt det, som du gerne vil med din blog og ved ikke helt, hvor du skal starte

 • Har prøvet at tjene penge på din blog, men du er frustreret og føler, at du bare ikke kan finde ud af “business”

 • Du kæmper med at finde læsere til dine blogindlæg og for, at de vil være mere engagerede

 • Du mangler struktur og en konkret plan for blogging, så du kan komme “rigtig i gang”

(Eller måske er det her dig:)

 • Du synes egentlig, du gør det meget godt, men savner inspiration, ny viden og værktøjer til at gøre din blog endnu skarpere.

Og du gerne vil:

 • Skille dig ud fra andre bloggere og blive set.

 • Tage skridtet og bruge din blog til en deltidsindtægt, kunne leve fuldtid af den eller bruge den, som en platform til at skabe en online business og selvstændig virksomhed.

 • Kunne balancere alle de mange elementer i blogging uden at føle dig overvældet, presset og brændt ud.

 • Have struktur i din blogging, så du præcis ved, hvad som er vigtigt og hvordan du skal prioritere din tid

 • Lære at tiltrækker læsere og får dem engageret - uden at skulle blogge mere

 • Skabe interessante og relevante blogindlæg, som performer igen og igen. Og igen. Om det så er til nye samarbejdsaftaler, flere besøgende, konsulentopgaver, salg eller et job

 • Kunne smække (med stolthed og overskud) det ene forrygende indhold op efter det andet og skabe dig et anerkendt brand og autoritet i din niche

 

Det er slut med at håbe, at du “regner den ud en dag”;

Derfor har jeg skabt Blogging Essentials, hvor du får et komplet, unikt system - hvad der virker og hvordan du selvsikkert implementerer det, så du kan blogge dig til succes

Jeg har ikke altid haft en succesfuld blog. For 10 år siden startede jeg Louiogbearnaisen.dk på blogspot (i dag blogger.com).

I 4 år udgav jeg indhold, bloggede løs - jeg brugte så meget energi, tid og kræfter, men havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle angribe blogging i forhold til mine mål.

Det ved jeg nu. Og jeg ved præcis, hvordan det føles, ikke at komme nogen vegne med din blog.

At skule frustreret til andre og bare kaste alt mod væggen i håb om, noget gider hænge fast.

#gratværk

Jeg har set, prøvet og testet alt. Årevis med fejl, forsøg og lange perioder af opgivenhed, stirren på en blank skærm tom for ideer og stress over, at jeg også burde blogge. Helst 3-4 gange om ugen.

Det skal du ikke. Du behøver ikke bruge årevis på at lære dig selv alt, prøve af og begå fejl, som jeg gjorde.

Derfor har jeg skabt Blogging Essentials, hvor du får en unikke model til succesfuld blogging. For hjælpe dig igennem processen på rekordtid, så du også kan gøre din passion til en profitabel virkelighed.

Det var nemlig det, som skete for mig, da jeg startede med at udvikle en strategi for min blogging og et system, som virkede.

Ikke-navngivet-1.png

2013 vs. 2018

Det er muligt, at jeg selv synes mit blogdesign skilte mig ud fra andre, skrifttyperne var lig med mit brand, billeder med filtre skjulte, at jeg ikke lige havde fået dem planlagt og min tekst var unik og catchy. Problemet var bare.. well, at det kun var min familie, min kat og mine mest loyale fans, som var enig med mig i den sag.

Jeg ændrede min tilgang til blogging og lagde en strategi. Det her skete:

god sammenligning1.jpg

Jeg gik fra at føle, at min blog ikke var indsatsen værd, til at den gav mulighed for ikke bare at være et studiejob under min uddannelse, give mig et massivt professionelt netværk og en praktikplads, jeg aldrig ville have fået uden.

Men ikke bare det - mit online brand har været grundlag for spændende (godt) betalte samarbejder, betalte rejser, freelance-arbejde som madfotograf, foodstylist, opskriftsudvikler, underviser på videregående uddannelser, skribent, oplægsholder, rådgiver for virksomheder, tilbud om flere forlagsaftaler, tv-optræden og kunne udvikle og sælge mine egne både fysiske og online produkter.

Alt fordi jeg lærte, hvordan jeg kunne bruge min blog som et ekstrem effektiv værktøj til at hjælpe mig med at opbygge et online imperium og stærkt brand - først som brug under uddannelse og senere som et selvstændig arbejdsliv.

Blogging er et exceptionelt virkningsfuldt værktøj, som kan lede dig til ting, du aldrig har troet muligt.

Jeg brænder for at du skal opleve det - uden overvældethed! Og for at give dig al min erfaring og unikke system videre - eksperimenter, målbare resultater, strategier og viden, som jeg bevidst har testet på louiogbearnaisen.dk igennem de sidste 3 år.

Jep, for 3 år siden besluttede jeg, at skabe det her kursus på baggrund af mine egne resultater.

Siden har jeg testet alt igennem, som du får på kurset. Så du er sikker på, at jeg ikke bare er endnu en, som var “heldig”.

Jeg tror på, at du er nødt til at have været gennem og opnået det, som du giver videre til andre.

Walk the talk.

Præcis ligesom på mine andre kurser. Testet, afprøvet og set resultaterne med det, som læres videre. Ikke bare én gang, men over en periode, så du kan stå 100% bag og bakke op med data.

Succesfuld blogging handler ikke om et omfattende netværk, smarte logoer, dyrt bloglayout eller et catchy navn.

Det handler om, at du beslutter, at nu er det nu og går i gang med den rigtige strategi og systemer. Skipper smalltalks, overspringshandlinger, "hvis bare..", "det er også fordi..", “hvad nu hvis..”

I stedet "bratter" ærmerne op, tager action og arbejder med det, som virkelig virker. Det arbejder vi sammen med på kurset; Blogging Essentials.

Det betyder, at du får alle mine hemmeligheder og testede strategier og systemer, så du kan fokusere på din blog og brand.

 
Mock up - salgsside.png

Blogging Essentials

Du får 9 moduler til et solidt blogging fundament.

Hver video-lektion og workbook er designet til at hjælpe dig med at blive strategisk om din blogging og få sat det i system, så du har en konkret actionplan til succes - både overordnet og dag-til-dag.


 

Modul 0: Velkommen

For at få de bedste resultater med kurset, så har du brug for et par key-elementer til at få lagt grundlaget.

Combined items4.png.jpg

Du lærer:

 • Hvordan du bruger kursussiden, finder dine oplysninger og teknisk troubleshooting, så du aldrig sidder fast undervejs.

 • Hvordan du får de bedste resultater fra kurset - vi ser både på tid, mindset og best practice.

 • Hvorfor du skal lægge et solidt fundament for din blog og brand før du overhovedet begynder at tænke på at få flere læsere, vælge et nyt blogdesign eller tjene penge på den.

 • C.C.R.D.A.C: 6-ords formular for succes, du skal kende og følge, hvis du vil gøre din blog succesfuld og profitabel.

 • Den game-changing ting, som du skal gøre for dig selv og din blog hellere i går, end i dag!

 • Den ene ting, du skal gøre op med dig før, du kan få succes.

Modul 1: Mindset

Det hele starter med dig selv, derfor sætter vi på første modul fokus på dit mindset.

Macbook Rotate MINDSET1.jpg

Du lærer:

 • Den #1 ord, som holder dig tilbage

 • De 5 typer af imposter-syndrom og hvordan du dealer med dem.

 • Hvad det, at du sammenligninger dig med andre egentligt handler om og hvad du skal gøre ved det.

 • Hvorfor du ikke skal kæmpe mod "fear of failure".

 • Hvad som er langt vigtigere end motivation, hvis du vil nå dine mål.

Og du får:

 • Øvelser og opgaver til at arbejde med dit mindset


Modul 2: Definer din blog/brand-strategi

Vi definer din blog og brand strategi, så du har et gennemtænkt og udført koncept.

Du lærer:

be1.png
 • Hvordan du bliver helt klar på din blog og brand vision

 • Hvordan du skaber et solidt blogkoncept og den rigtige branding

 • Hvordan du fletter autenticitet ind

 • Den ene analyse, de fleste bloggere fejler på - og hvordan den er essentiel for at du kan skille dig ud

 • Hvorfor det ikke handler om mængden af trafik, men hvad som er endnu vigtigere

 • Hvordan du identificerer din rigtige målgruppe og får ordet. "målgruppe" gjort til noget, du rent faktisk ved, hvordan du skal bruge.

 • Hvorfor du skal skifte væk fra at være "blogger" og hvad du i stedet skal gøre.

Og du får:

 • En + 30 siders workbook, som guider dig gennem at lægge en skarp branding, brugbar businessplan og konkrete mål


Modul 3: Optimer din blog til succes

Vi tager dit formål, din version, din målgruppe og optimerer din blog, så den performer

Du lærer:

 • De 6 must-know fokusområder for en god blog/webside i 2019

 • Hvorfor og præcist hvordan du skal tjekke op på, hvordan de blog performer nu

 • De værktøjer, du skal kende, til at analysere og optimere din blog

 • Hvordan du skaber en killer brugeroplevelse, så dine besøgende bliver hængende og din blog performer

 • Nice-to-have vs. need-to-have på din blog

 • Hvad der skal være på en blog i 2019 - både lovmæssigt og forventning fra besøgende og brands

 • De fejl, du aldrig må lave

 • Hvordan du undgår at falde i den klassiske blogger-fælde og spænde ben for dig selv


En studerende siger:

“Jeg har lavet vigtige ændringer på min blog efter kurset, og har b.la. fået ændret min afvisnings procent fra 96% til nu 59%. Der er LANGT flere der finder min blog via organisk search, hvor det før udelukkende var Instagram. Mine læsere er trofaste, og når jeg får en nye følgere bliver de også hængende.”

 

Modul 4: Content-strategi

Med udgangspunkt i din målgruppe, din passion og dine mål, så udvikler vi en content-strategi, så du har en klar retning og fokus for dit indhold.

Du lærer:

 • Hvorfor du spænder ben for dig selv ved ikke at have en solid content-strategi

 • Hvordan du bruger din content-strategi til at hive “fremmede” ind på din blog og gøre dem til loyale fans (og kunder) og de 7 andre fordele din content-strategi har

 • Hvordan du praktisk laver en content-strategi og hvorfor det ikke handler om, at du skal opfinde den dybe tallerken, men noget helt andet

Herudover lærer du:

 • Hvad du skal udgive og hvilke resultater, det giver dig.

 • Hvordan du får ideer nok til månedsvis af blogindlæg og sorterer i dem

 • At lave content plan og hvordan du præcis skal bruge den til din fordel + BONUS: du får den præcise skabelon, som jeg bruger til min content plan

De studerende på kurset siger:

“Contentplanen har været et fantastisk værktøj. “

“Content planen har været en gamechanger”

“Bare det her modul er hele kurset værd - jeg havde aldrig fået lavet en så gennemført content strategi selv.”

Modul 5: Content 101

Vi har styr på dit formål, din version, din målgruppe, har optimeret din blog til det, sat fokus på din content-strategi og planlægning - nu er det tid til vi samler det hele i "det gode blogindlæg", så det performer til succes.

be6.png

Du lærer:

 • Hvordan du skal formattere din tekst til forskellige læsere og Google, så du kan optimere din SEO

 • Hvad du skal overveje - både for læsere, seo og theme når du vælger din overskrift

 • Hvor langt et godt blogindlæg og hvorfor det er relevant

 • Hvilke afgørende 5 funktioner billeder har i et blogindlæg, hvilken størrelse de skal have og hvordan du seo-optimerer dem rigtig

 • De 3 ting, som du aldrig må gøre ved dine billeder.

 • Konkrete værktøjer til at skrive som en pro, så dine blogindlæg performer

 • Hvordan du seo-optimerer dit blogindlæg med mit favorit seo-plugin

 • Hvilke plugins, som er essentielle for din blog

Og du får:

 • Cheatsheets og tjeklister til “det gode blogindlæg”

 • Min step-by-step proces bag udgivelse af et blogindlæg
Modul 6: Planlægning og time-management

Du lærer:

admin3.jpg
 • Hvordan du bruger P.S.P-systemet, så uanset om du kan afsætte 4 timer eller 30 timer om ugen kan organisere din blogging

 • Hvordan du sætter konkrete mål for din blog og udvikler en brugbar blogplan, som passer til dig

 • Årsplanlægning, kvartal, måned og uge til uge

 • Det ene planlægningsystem alle bloggere bør bruge

 • At optimere dine processer, så du kan blogge 2-3x hurtigere

 • Hvordan du bruger kalender-blocking i din blogging

 • Hvilke produktivitet-teknikker, som kan gøre dit fokus knivskarpt og høvle timevis af dit workflow

En studerende siger:

“Jeg har to børn og følte aldrig jeg havde tid til min blog og målet om et online brand. At få lavet min blog og action plan har givet mig så meget overskud.”Modul 7: Administer din blog

Vi lægger klare systemer for din administration af din blog: Hvad du skal gøre - hvor ofte, hvornår og hvordan, så din blogging kører "smooth", du præcis ved, hvad du skal (og hvornår) og kan fokusere på at gå efter dine mål.

Macbook Rotate1.jpg

Du lærer:

 • Hvordan du håndterer kommentarer, dealer med de negative og laver interne guideslines, så du har en sammenhængende brugeroplevelse.

 • Om en FAQ-side er en god ide og hvordan du besvarer kommentarer 2-3x hurtigere

 • Hvorfor og hvordan du bruger dine kommentarer strategisk

 • Hvorfor du skal kende Google Search Control og hvordan du bruger det

 • Hvad en blogrevision er, hvorfor den er helt afgørende og hvordan du praktisk laver den

 • Hvornår på året, du skal lave specifikke opgraderinger/opdateringer

 • Hvordan og hvor ofte, du skal aflæse Google Analytics

 • Hvad gode blogtal er

 • Hvordan du analyserer dine blogtal og bruger dem til din fordel

 • Den ting, som de fleste bloggere glemmer og som kan være fatal for dit brand

Og du får:

 • En + 20 siders workbook til din blogrevision

 • Cheatsheet til Google Analytics, så du præcis ved, hvordan du finder dine tal

Modul 8: Strategisk promovering

Vi arbejder med, hvordan du skal være strategisk omkring sociale kanaler og inkorporere dem i din blogging og brand.

SOCIALE MEDIER BLOGGING.png

Du lærer:

 • Det spørgsmål, du skal stille dig selv inden du bruger mere tid på sociale medier

 • Hvilke sociale medier, som du skal bruge

 • Hvordan du bruger dine posts og kommentarer strategisk

 • At genbruge dit indhold til maksimum, fordi: "Content is king, but marketing is queen, and runs the household."

 • Hvordan du undgår at spilde din tid på sociale medier, men stadig være aktiv der

 • Hvordan du laver en content plan for dine sociale medier

 
 
 

Flex plan


6 månedlige betalinger af

>

347 kr.


KOM MED NU

Standard plan


1 betaling af

>

1997 kr.


KOM MED NU

 

**Early-bird: Prisen stiger d. 25. marts kl. 21.00**

 

Ingen vågner op og kan på magisk vis skrive det ene geniale blogindlæg efter det andet

- du er nødt til at have en content-strategi og et system.

Du er ikke motiveret 24/7.

dillon-shook-567905-unsplash.jpg

Blogging Essentials

Få struktur på din blogging, så den kan køre “smooth” - du kan holde fokus, bruge tiden optimalt og blive ved med at suse i den rigtige retning efter succes, salg og anerkendelse.

 
blogkursus - kaffekop.jpg

Blog med fokus og præcision

Stop med at “winge” den, bare udgive noget for at holde din blogfrekvens eller prøve at opfinde “den dybe tallerken”.
Du lærer, hvordan du præcis ved, hvad du skal udgive, hvordan du planlægger indhold til månedsvis og får det til at performe for dig i årevis - konvertere dine læsere til fans og brands til samarbejdspartnere.

blogkursus - laptop.jpg

Blog med motivation og overskud

Ikke noget med at springe over ugens blogindlæg indtil du lige har fået ordnet vasketøjet. Eller har researchet på 12-17 andre blogs. Du bliver i stand til skille dig ud, holde regelmæssighed i din udgivelse af blogindlæg og vigtigst af alt; du ved, hvad du skal skrive og til hvem, uden din egen selvkritiker og perfektionist prikker dig ivrigt på skulderen.

tyler-nix-420916-unsplash.jpg

Blog 2-3x hurtigere

Du har familie, venner, arbejde, studie, badminton om tirsdagen, madklub om torsdagen og nåhr ja, lige en rund fødselsdag i weekenden. Du har ikke tid til at blogge flere gange om ugen - og bare en dag, det er også nogle gange svært. I hear you!

Jeg viser dig, hvordan du krudter op under din produktivitet og du får strategier til at arbejde mere effektivt, så du kan spytte blogindlæg ud på den halve tid + også har tid til både hverdagsliv og nye ambitioner med din blog og brand.

Blog strategisk

Slut med at tjekke din blogtal med et misfornøjet udtryk og måle dit selvværd i dem.
Du bliver i stand til at se dine blogtal, statistikker og kommentarer, som en guldgrube, læse dem rigtig og bruge dem ekstremt strategisk til at optimere din blog.

Både fremadrettet, men også i forhold til det, du allerede har udgivet.

 

Du har sandsynligvis rigeligt, at se til.

Derfor er Blogging Essentials kogt ind til de absolut vigtigste områder.

I de her kursus lægger vi et stærk fundament for din blog (og dig selv), så du med et klart system kan få struktur på din blogging og et knivskarpt fokus.


 

Fra dit brand, vision og rigtige målgruppe til optimering af din blog, brand og blogging-proces.

Fra udvikling, prioritering og udarbejdelse af blogindlæg, til planlægning og produktivitet.

Fra systemer til den daglige administration, til den månedlige, kvartal, halvårs og årlige revision og optimering

Fra at spænde ben for dig selv med tvivl, usikkerhed og bekymring, til at få styr på dit mindset og sætte dig selv op til succes.

 

Here’s the deal

Du kommer ikke igen til at hive efter vejret på grund af mangel på tid og et blogindlæg, som skulle have været udgivet i går, 7 emails der skulle være svaret og de so-me posts, du også har glemt at få delt - for du får værktøjerne til at planlægge både indhold, administration og den tid, som du skal bruge på det. Ingen stress.

Og skulle du være en af mange, der lige nu sidder fast i tvivl om, hvad du skal udgive, hvor ofte og hvordan du formulerer dig bedst, så glæd dig til at opdage strategisk blogging ikke handler om, at du skal opfinde den dybe tallerken eller skrive fejlfrit. Tværtimod.

 
 
marten-bjork-623852-unsplash.jpg

Det betyder, at du:

✓ Stopper med at spænde ben for dig selv, lave utallige overspringshandlinger og komme op med undskyldninger, for du har styr på dit mindset og kan styre, den der indre (tvivlende, skeptiske, bekymrede, kritiske) stemme.

✓ Vil have en plan, proces og system, så din blogging passer ind i DIT skema.

✓ Kender værktøjerne til at komme op med nye ideer til blogindlæg, sortere i dem og planlægge dem, så du har indhold til månedsvis.

✓ Endelig føler dig selvsikker når du udarbejder, udgiver og promoverer dine blogindlæg og indhold.

✓ Ved hvad du skal dele og hvordan, så din blog vokser hver dag og du bliver en autoritet i din niche.

✓ Finder ud af, hvordan du én gang for alle får styr på dit brand, blogdesign og det tekniske med SEO.

✓ Og (fordi du præcis ved, hvad du laver online) vil tiltrække flere læsere, kunder og klienter, som er et perfekt match for, hvad du skaber.

 

“No one else is you. No one else has your perspective or can deliver your ideas the way you can. If you need permission to create an amazing blog, here it is.”

IMG_0811.jpg

Flere bonusser, siger du?

VIL DET VÆRE FEDT MED FEEDBACK, SUPPORT OG SPARRING MENS DU LÆRER? 

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ ALDRIG AT SIDDE FAST UNDERVEJS PÅ KURSET OG BRÆNDE INDE MED SPØRGSMÅL?

 
tyler-nix-573049-unsplash.jpg

Bonus #1

Q&A-sessioner

Vi napper to Q&A-sessioner, hvor du får svar på de spørgsmål, du skulle brænde inde med, ikke selv har tænkt over eller har turde stille.

 

Bonus #2

SUPPORT FRA LOUISE + team i 4 mdr.

Indbakken er altid åben, du svinger bare forbi.
Der er kaffe på kanden og tid til både feedback og svar på stort og småt, så du ikke hænger fast undervejs på kurset.

 

"Den personlige kontakt fungerede godt, på trods af at det er et online-kursus. Det er fantastisk at kunne sende sine madbilleder til Louise og få personlig, konstruktiv feedback på, hvordan man klarer sig, og på hvordan man kan optimere sine billeder yderligere."

- Anja (kursusdeltager på Foodstyling Masterclass)
 

IMG_0822.jpg
 
 
blogkursus-blogging.jpg

Du kan tage kurset, hvor og hvornår det passer dig

Blogging Essentials er video-kursus. Det betyder, at du kan tage det hvor og når du vil – bare du er online.

Når du først har fået adgang til online-kurset, så forsvinder det ikke. Du kan tage kurset, når det passer dig + alle de gange, du orker og lyster.

Kurset er virtuelt, og du bestemmer selv, hvornår du møder op, samt hvor ofte - ingen mødetider, ingen løftede pegefingre.

De 9 moduler kan du se, når det passer ind i din kalender og din hverdag. Det er dig, der bestemmer, hvornår du er klar til at kaste dig over indholdet - du har altid adgang til det. Både i næste uge og om et år.

Krudt op i din computer, tablet eller smartphone og hop på internettet. Du logger ind på kursussiden med dit unikke brugernavn. Her finder du alt materialet; videoer, pdf’er og bonus’er. Følg kursusplanen, se materialet og brug øvelserne.

Kurset er åben 24/7, og du kan se og gense alle moduler når og lige så tit du vil. Både under forløbet, men også meget senere, når du får lyst til at genopfriske det hele eller dele af det.

Kurset er dit til evigt eje og med alle fremtidige updates, som jeg kunne finde på at implementere. Det synes jeg er mest fair. Modulerne er dine for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

Det betyder at: Du kan være i gang med velkomstmodulet om bare 10 minutter. Eller gemme kurset til du har bedre tid

Blogkursus.jpg

Hvor meget tid, skal jeg bruge på at få struktur på min blogging?

Helt ærligt. Det kommer fuldstændig an på dig og din situation - hvor du er i din blogging lige nu og hvor du vil hen.

Men der er ingen stress - kurset er dit og du kan tage det præcis, hvornår du vil og det passer dig.

Jeg anbefaler, du afsætter 2-5 timer pr. uge til at gennemgå kurset og implementere det, du lærer.

Efter at have skabt mange online kurser, ved jeg, at du bare gerne vil til “pointen” - du har fuldtidsarbejde, studie, børn, familie, som også skal passes ind. Det betyder, at alle videoer er holdt korte, præcise og uden small-talk.

Vi går til sagen, step-by-step og du får cheatsheets, workbooks, blueprints og tjeklister, så du kan omsætte det, du lærer direkte til din blogging.

Det er essentielt, at du ikke bare skal se mig over skulderen, prøver at gennemskue, hvad jeg har gjort - derfor har vi fuld fokus på dig, din blog og få implementeret et system, så din blogging kan køre “smooth” .

Ikke bare den første måned. Men på den lange bane, så du kan skabe en bragende succesfuld blog.

 
 

Vi får strammet op på din blogging og branding, så den performer

Du lærer at se dine blogtal, statistikker og kommentarer, som en guldgrube - læse dem rigtig og bruge dem ekstremt strategisk til at optimere din blog. Både fremadrettet, men også i forhold til det, du allerede har udgivet. Slut med at tjekke din blogtal med et misfornøjet udtryk og måle dit selvværd i dem.

Du lærer, hvordan du får passet din blog ind i en travl hverdag - du starter nok heller ikke som fuldtidsblogger.

Du lærer at forme og brande din blog, så den stadig er dig. Du skal ikke være ligesom alle andre, for at gøre din blog til en succes og profitabel.

Du lærer at ramme det rigtige publikum og kommunikere præcist til dem, så du kan skabe blogindlæg, som er interessante og bliver læst og delt.

Du lærer, hvordan du finder ideer, sorterer, prioriterer og vælger de rigtige til dine blogindlæg, så du kan lave spændende indhold, som performer.

Du lærer at planlægge et blogindlæg start til slut, så du kan skære timevis af din blogging og ikke skal bruge halve og hele weekender uger på et enkelt blogindlæg.

Du lærer hvordan du opbygger dit blogindlæg, så de er optimale - både for læsere og for din blog.

Du lærer, hvordan du seo-optimerer din blog og blogindlæg, så du bliver set på Google.

Du får tidsbesparende værktøjer og processer, så du kan få din blogging til at køre “smooth” - hele året rundt.

Du lærer, hvordan du arbejder med dit mindset, så du ikke holder dig selv tilbage, men kan tage action.

Du lærer strategien og teknikken bag at optimere og transformere din blogging og branding - altså at skabe et stærkt mindset, solidt fundament, planlægge, strukturere og administrere din blogging, så du kan blogge med fokus og overskud, skille dig ud, konverterer læsere til fans og skabe en succesfuld og profitabel blog.

 

Alt du behøver er wi-fi og en bunke solid passion.

Lad os komme i gang - du kan gøre det og du behøver ikke gøre det alene.

avi-richards-183715-unsplash.jpg

Blogging Essentials er for dig, der har ambitioner, er klar på at tage action og som;

 

✔ Vil bruge din blog til at skabe en online business og selvstændig virksomhed

✔ Bruger din blog til at udtrykke dig kreativt -  en hobby, som gerne må blive en indtægt på sigt

✔ Er erfaren blogger og egentlig synes, du gør det meget godt, men savner inspiration, ny viden og værktøjer.

✔ Vil tage skridtet til at blive professionel blogger

✔ Har en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed og som gerne vil markedsføre dig selv gennem blogging

✔ Vil bruge din blog, som deltidsarbejde og en deltidsindtægt

✔ Er selvstændig og gerne vil bruge din blog, som din metode til at få kunder og flere salg på

✔ Arbejder i en virksomhed og skal stå for virksomhedens blog og indhold på sociale medier

✔ Gerne vil udvide dine job- og karrieremuligheder.

X Kurset er ikke for dig, som vil er på udkig efter en måde at “tjene hurtige penge online” eller som håber på en magisk trylleformular.

 

Er klar på at skippe: “Det er også fordi..”, “hvis bare..” og “hvad nu hvis..”

I stedet "bratte" ærmerne op, tage action nu og gå efter din passion. Fokusere på dine mål, drømme og rocke din del af internettet.

Optimer og transformerer din blog og brand til succesfuld og profitabel

priscilla-du-preez-1416997-unsplash.jpg
 

Vælg den Blogging Essentials plan,
som passer dig

 

Flex plan


6 månedlige betalinger af

>

347 kr.


KOM MED NU

Standard plan


1 betaling af

>

1997 kr.


KOM MED NU

 

**Early-bird: Prisen stiger d. 25. marts kl. 21.00**

 

Sådan ser købsprocessen ud

 

STEP 1: KOM MED på blogging essentials

Når du klikker på købsknappen, bliver du sendt over på en sikker betalingsside. Her vælger du din betalingsmetode, betaler, får en kvittering på, at du er med på kurset. 

STEP 2: DU FÅR EN E-MAIL MED ALLE informationer

Du vil herefter modtage en e-mail med oplysninger om din ordre, samt hvordan du logger ind på dit kursus + en velkomst e-mail med alle informationer om kurset.

STEP 3: DU LOGGER IND PÅ KURSET

Du kan straks logge ind på dit kursus, se alle videoerne og downloade workbooks, tjeklister og skabeloner. Vil du hellere gemme kurset til du har bedre tid, så er kurset dig til evigt eje.

 
 
 
 

Den her blogging
stopper nu

Du kæmper ofte med at finde ud af, hvad du skal skrive. Du kan ikke finde på gode ideer til dine blogindlæg og har svært ved at holde en en regelmæssige udgivelse af blogindlæg og føler dig altid bagefter.

Du har intet planlagt, men prøver at hive noget godt ud af ærmet, når du sidder bag skærmen. Nogle gange er du heldig, andre gange blogger du bare for at blogge.

Og den her:

Du blogger om…alt. Du blogger om det, som andre blogger om, hvad du tænker vil være populært og hvad der lige nu er trenden - håber på, at noget går viralt. Der er ikke rigtig en sammenhæng i dit indhold og overvejelser om, hvad det bidrager med i forhold til dine mål for din blog.

kelly-sikkema-580858-unsplash.jpg

Dine resultater efter kurset:

Fremfor at sukke over andre bloggere, så bliver du selv i stand til at skille dig ud og rocke din del af internettet.

Den endeløse ‘to-do-liste’, som langsomt tager livet af dig, er skiftet ud med fokus, klarhed og en strategi, som passer præcis til dig og din unikke målgruppe.

Du og dine læsere er ikke i tvivl om dit brand mere, du har nemlig et gennemtænkt og udført blogkoncept.

Du mærker den tillid og tilfredshed, der følger med at skabe en blog og et brand, som du er stolt af.

Du stræber ikke hovedløst efter flere besøgende, du ved nemlig, hvorfor og hvordan du brander dig selv og udvikler indhold, som tiltrækker og konverter de rigtige besøgende til fans.

Du føler dig ikke hele tiden bagud, usikker og overvældet, for du har lagt en konkret plan og har klare systemer.

Du ved præcist, hvad du skal udgive, hvornår og hvorfor - du har en content-strategi, udgiver blogindlæg regelmæssigt og løber aldrig tør for ideer.

Du ved, hvordan du seo-optimerer, så du bliver kammerater med Google - slut med at fumle rundt, prøve dig frem og håbe på det bedste. 

Blogging er sjovt og motiverende, fordi du har et klart fokus og en plan - har tid og overskud til at udarbejde værdifuldt indhold, som ses, deles og engagerer.

Du føler dig ikke frustreret eller bekymret over, at dine blogindlæg ikke er interessante eller gode nok,  men ved hvordan du både styrer din indre kritiker og strikker værdifulde blogindlæg sammen til det rigtige publikum.

Tiderne hvor blogging var overvældende og frustrerende er ovre - du ved nemlig præcis, hvad du skal gøre og kan uden tvivl arbejde med din blogging, administration og planlægning.

Du har evner og viden til at gøre din blog succesfuld og profitabel, i stedet for at bøvle, døje og håbe på, at du en dag knækker koden.

 

Det kan blive din virkelighed.

For dig, som er klar på blogge strategisk.


 

Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at få struktur på din blogging

“Jeg har ikke tid”

At få lagt et solidt fundament og sat din blogging i system er den bedste tid, som du kan bruge på din blog. Jep, det kræver tid og indsats, men herefter har du et komplet system og knivskarpt fokus for din blogging. Den er den bedste ROI, du kan gøre for din blog og brand.

“Min blog er bare en hobby?”

Endnu mere grund til at få styr på din blogging, så du kan blogge med overskud og motivation. Du fortjener også at få styr på din blogging, når det er din hobby - dit frirum.

“Jeg er ikke teknisk”

Intet problem. Alle tekniske områder bliver gennemgået step-by-step, så du nemt kan følge med - kurset kræver ingen særlige tekniske evner. Og hvis du sidder fast eller er i tvivl undervejs, så spørger du os bare efter hjælp - vi sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem.

 

Hey, jeg er Louise

Jeg har blogget i over 15 år (jep, femten!). I de sidste 10 år har jeg brugt louiogbearnaisen.dk til at skabe et liv og en profitabel business på mine vilkår.

Fra at bruge bloggen som studiejob og et massivt netværk for mig selv, da jeg var under uddannelse, til at sælge fysiske produkter, e-bøger og undervise tusindevis af studerende både på online kurser og på videregående uddannelser.

Jeg brænder for at vise dig, hvordan du kan skabe resultater med din blog - så lad os får styr på din blogging og branding nu!

 
louise bund.jpg

Spørgsmål? Got ya.


 

+ Skal jeg have en blog for at tage kurset?

Kurset er for dig, som allerede har en blog og gerne vil få lagt et solidt fundament for din blogging, så du kan tage blogging til det næste nivau - hurtigt. For at få de bedste resultater, skal du gerne have blogget min. 4 måneder.

+ Hvornår lukker tilmelding til Blogging Essentials?

Tilmelding lukker mandag d. 25. marts 2019 kl. 21.00. Vi har ikke planlagt næste åbning i kalenderen endnu, så skal du med, så er det nu.

+ Hvor meget tid, skal jeg bruge på kurset?

Hvert modul består af flere video-lektioner og øvelser. Du kan tage kurset i dit eget tempo, men er du den utålmodige type og vil se resultater hurtigst muligt, så anbefaler jeg, at du sætter ca. 1-2 timer af om ugen til at se modulet/lektionerne igennem og 2 timer af til de medfølgende øvelser.

Hvornår starter og slutter kurset?

Du kan tage det lige når det passer dig. Du har adgang til materialet for livstid, og du bestemmer fuldstændig selv, hvornår du vil tage det og i hvilket tempo.

Hvilket format er kurset i?

Kursusmaterialet er en blanding af video'er, slides og printvenlige pdf'er. Videoerne skal ses online, men alle arbejdsark og guides kan du downloade og printe ud (eller bare læse online). Du kan benytte både Mac og Windows.

+ Skal jeg købe ekstra software til kurset?

Nej, alt vi gennemgår er gratis at bruge - enten i prøveperiode eller for altid, hvor der er mulighed for tilkøb, men som ikke er et must.

+ Må jeg dele kurset/materialer med andre i min virksomhed?

Nej, prisen gælder kun en enkelt bruger-adgang og må ikke deles med andre. Det vil jeg bede dig respektere. Skriv til os på kontakt@louiselyshoej.dk, hvis du har brug for en samlet pris for flere brugere.

+ Må jeg bruge materialet i kurset til undervisning/foredrag?

Nej, materialet, både videoer og digitale filer, er dit personligt og må ikke deles med andre.

Hvad hvis jeg kommer bagefter?

Kurset er dit til evigt eje, når du først har betalt og fået dit personlige log-in. Du kan tage kurset i dit eget tempo, spole frem og tilbage og tage kurset når det passer dig.

Lærer jeg at tjene penge

Nej, du lærer at lægge et solidt fundament og strategi for din blogging, så du har det bedste udgangspunkt for at gøre den maksimal profitabel og ikke skulle nøjes med 10 kroner fra annoncer - hver kvartal.